WHAT TO DO II THIS SUMMER

large

 Pfff… Is het bij jullie ook zo warm weer? Bij mij in ieder geval wel. Op dit soort momenten vind ik het absoluut niet fijn om de hele dag in het zonnetje te zitten. Ik het grootste deel van de dag binnen. Maar wat moet je daar dan gaan doen? De afgelopen dagen was ik vrij en heb ik een aantal dingen uitgeprobeerd die ik jullie vandaag ga laten zien! Ze zijn niet alleen binnen, maar ook buiten!

WATERGEVECHT

Waarschijnlijk hebben jullie deze al vaak uitgeprobeerd, maar hé, het blijft leuk! Nodig een paar vriendinnen uit en zodra ze er zijn kan het feest beginnen! Hierdoor hou je het langer buiten vol dan zonder deze waterige verkoeling, en bovendien is het ook heel gezellig!

DRANKJES MAKEN

Wat is er nou heerlijker dan een lekker koude ijskoffie of dat zomerse drankje van je favoriete restaurant? Niks toch? Je kunt dit ook zelf maken! Zoek een recept op op het internet en ga aan de slag. Kan je het niet vinden? Het is ook mogelijk om zelf wat te verzinnen. Bedenk welke ingrediënten er ongeveer in zouden moeten zitten. Enne… Lukt het niet? Geen probleem, want dan heb je in ieder geval weer een nieuw drankje ontdekt!

BADDEREN MET JE ZELFGEMAAKTE LUSH SPULLETJES

Wat heb je toch een leuke dag achter de rug! Je hebt een watergevecht gehouden, een heerlijke drankje gemaakt en… ieuw! Je zweet enorm veel! Tijd voor een bad of een douche. In plaats van de shampoo en douchegel die je altijd gebruikt, is het tijd voor iets nieuws! Maak je eigen lush spulletjes! Zoek op google, pinterest of youtube op ‘lush diy’ en er verschijnen veel resultaten om je eigen bubblebar, shower jelly of zeep te maken, zoals deze of deze.

Maak een wandeling

Een idee dat ik nog niet heb gedaan, maar zeker wel ga doen. ‘Met dit weer?!’ denk je misschien. Ja, met dit weer. Maak bijvoorbeeld een strandwandeling, maar dan rond het avondeten. Beloon jezelf daarna met een patatje uit een van de vele strandtenten. Liever een boswandeling? Zoek een redelijk dichtbegroeid bos, zodat je geen last hebt van de zon!

Voer de eendjes

Waarom niet?!

GA NAAR EEN BUITENZWEMBAD

Rond deze tijd van het jaar heb ik echt geen zin om naar een zwembad te gaan waar je alleen maar binnen bent, maar een buitenzwembad daarentegen is ideaal! Is dat er niet in de buurt? Misschien is er wel een meer of ken je iemand die een zwembad in de tuin heeft?

Wat doe jij rond deze tijd van het jaar?

Advertenties

8 gedachtes over “WHAT TO DO II THIS SUMMER

REACTIES

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s