5 apps die je leven net iets makkelijker maken

Hallo lieve lezers! Ik heb het eergisteren al over life hacks gehad. Alles kan makkelijker, dus ook ons leven. Vandaag deel ik met jullie 5 apps die je leven net iets makkelijker maken!

0wl

Dit is een app waarbij je elke dag weer nieuwe feitjes kan lezen. Misschien maakt dit je leven niet makkelijker, maar het is wel leuk als jij allerlei rare feitjes aan je vrienden kan vertellen, toch? De app is gratis, maar bij Apple moet je wel IOS 8 op je mobiel hebben.

TIPHAINE  P - Coat, Jeans, Sweater, Bag, Boots - Snow day.

Lookbook

Het bovenstaande plaatje komt van de site Lookbook, waar mensen vanuit de hele wereld outfits plaatsen. Er is ook een app van. Deze app kan jou heel goed helpen als je ’s ochtends even niet meer weet wat je aan moet trekken. Maar ook zonder dat probleem is het heel leuk en inspirerend om deze app te bekijken. Ook deze app is gratis.

Headspace

De ideale app voor als je wilt beginnen met mediteren. Meditatie is af en toe best fijn als je heel erg gestresst bent. Het wordt heel duidelijk uitgelegd en bovendien zitten er mooie animaties bij. Zoals alle apps in dit artikel is ook deze app gratis.

camera360

Deze app is, zoals je al hebt kunnen raden, een fotografie app. Er staan ruim 200 filters op om je foto’s mooier te maken. Wauw!

Gratitude diary

In deze app kan je een soort dagboekje maken waarin je elke dag kan opschrijven waar je dankbaar voor bent. Heel fijn, want als je even een dipje hebt kan je alles teruglezen. Sowieso is het heel leuk om terug te lezen, omdat het ook een soort dagboek is!

Ken jij een van deze apps al?

Advertenties

7 gedachtes over “5 apps die je leven net iets makkelijker maken

REACTIES

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s